Onze wensen voor 2019

nieuwjaar2019

 

Beste Leden

Lid zijn van de Gezinsbond staat gelijk aan genieten van dienstverlening, voordelen en activiteiten. 1 jaar lidmaatschap kost slechts €40 per gezin. Blader eens door de website van de Gezinsbond en overtuig jezelf van de vele voordelen en diensten die de Gezinsbond je kan bieden. 

De Gezinsbond verdedigt de belangen van alle gezinnen en organiseert activiteiten en diensten in de buurt waar gezinnen wonen. De Gezinsbond overkoepelt bovendien veel lokale afdelingen, die allen mensen samenbrengen en bijdragen tot een grotere verbondenheid tussen gezinnen onderling. 

Via lokale samenwerking met diverse partners willen we de deuren van onze werking verder openzetten voor gezinnen die we vaak niet (kunnen) bereiken zoals gezinnen die in armoede leven, een andere etnische-culturele achtergrond hebben, eenoudergezinnen, enz.

De afdeling Gezinsbond Tielt is partner van het Huis van het Kind, en via deze samenwerking hopen we vele gezinnen samen te brengen.

Voor onze afdeling Tielt zijn we blijvend op zoek naar nieuwe bestuursleden of losse medewerkers.

Zin om een activiteit te helpen organiseren? Goesting om nieuwe ideeën aan te brengen ? Zin om de bondsbabbel te helpen ronddragen? Er wordt daarbij rekening gehouden met de buurt waar je woont.

Neem contact op via mail : voorzitter@gezinsbond-tielt.be of bel Meulebrouck Katelijne op  0499220916.

Volg onze activiteiten op facebook, via de website https://tielt.gezinsbond.be , via de bondsbabbels en de digitale nieuwsbrief.

We wensen jullie een fijn eindejaar samen met familie en vrienden, geniet van de  gezelligheid tijdens de komende feestdagen.

Tot slot wensen we jullie een gelukkig en gez(insb)ond 2019 !!!

 

De voorzitters Gezinsbond Tielt,

Lies, Karlien en Katelijne

 

VERGEET NIET OM JE  LIDMAATSCHAP TE HERNIEUWEN VOOR 2019 , ZO VERLIES JE  GEEN ENKEL VOORDEEL !!!

Zin om te helpen?

Ontdek de voordelen om vrijwilliger te worden bij de Gezinsbond.